Over iris

Iris Uylenbroeck

Ik ben Iris Uylenbroeck uit Turnhout en heb meer dan 20 jaar marketing en communicatie ervaring. 

Ik help starterszelfstandigen en ondernemers met hun marketing, zowel in opleidingen, dienstenadvies als ondersteuning en uitvoering.

 

Het is geweldig om bedrijven te zien groeien en nog meer wanneer ondernemers marketing ‘plezant‘ vinden.

 

Lees hier wat tevreden klanten er van vonden.

Marketing
 is immers een uitgebreid vak en kan overweldigend overkomen en gaat vaak gepaard met beperkende overtuigingen.

IrisForBiz - over Iris

Waar zit jij vast met je marketing en zou je willen groeien? Stuur me een berichtje of contacteer me voor een kennismakingsgesprek.

Zit je op LinkedIn? Zullen linken?

IrisForBiz_marketing_begrippen

Marketing? Waar te beginnen?

Marketing? Waar te beginnen?

 

Wanneer ik met ondernemers praat over marketing, volgt er veelal gezucht.

 

Marketing? Het is zoveel en ik weet niet waar te beginnen!

Website, SEO, SEA, AI, social media, posts, flyers, presentaties, acties, campagnes, Facebook, LinkedIn, Instagram, advertenties, doelgroep, nieuwsbrieven, gadgets, visie, missie, zoekwoorden, marktonderzoek, concurrenten, klanten aantrekken, leads, zichtbaarheid, marketing, zichtbaarheid, webinars, brochures, visitekaartjes, tuinborden, formulieren, statistieken, algoritmen, infografieken, logo, belettering, give aways, gadgets, balpennen, posters, samenwerkingen, webshop, netwerken, pitchen, templates, rebranding, blog… en nog veel meer

 

Er zijn zoveel marketing begrippen dat het moeilijk is om van alles goed te weten wat het is en of het je zaak kan helpen.

 

IrisForBiz biedt je een basis vanwaar uit je kan vertrekken bij de uitvoering van je marketing. De fout is dat je meestal begint bij ‘ik moet een Instagrampagina hebben’. 

Dit is de uitkomst van je marketing strategie en is het laatste puntje. Hoe kom je tot een Instagrampagina? Mijn concurrenten hebben er ook een, dus ik ook – is veelal geen gezonde en duurzame strategie. Vertrek vanuit jou, je bedrijf. 

 

Het is in dit proces dat IrisForBiz je meerwaarde biedt.

 

 

"Mijn concurrenten hebben er ook een, dus ik ook - is veelal geen gezonde en duurzame strategie. Vertrek vanuit jou, je bedrijf. "

Het aantal bedrijven dat 100% werkt door mond aan mond reclame is dun gezaaid."

Marketing is dat nodig?

Het aantal bedrijven dat enkel werkt door mond aan mond reclame is beperkt. 

 

Elke onderneming doet wel een beetje aan marketing, denk maar aan een website, een visitekaartje, factuur of offerte document. Ook dat is marketing of eerder zichtbaarheid. 

Je persoonlijke Overtuigingen (over marketing)

Beperkende overtuigingen voor je zaak zijn: 

Ik ben niet goed genoeg.’ – en dus je bedrijf als door jou bedacht ook niet?

Marketing dat is vies en wil me niet opdringen.’ – Opdringen? Wat als je opduikt wanneer je klant jou nodig heeft? 


Ik ken er niet genoeg van en ik weet niet waar te beginnen.‘ – Geen nood, ik help je stap voor stap om marketing te ontdekken en te ervaren welke aanpak het meest passend is voor jou en je bedrijf.


Ik heb geen tijd om me er mee bezig te houden.’ – Life is too short om te zitten ploeteren. Een ondernemer doet liefst de dingen die hij/zij het beste kan en besteedt andere zaken zoals boekhouding, administratie en marketing aan professionals die volgens de waarden van het bedrijf werken en in helder overleg.


Deze overtuigingen en nog meer kunnen het succes van je bedrijf flink fnuiken. Boek een gesprek met me en ontdek waar het voor jou moeizaam gaat en hoe je dat kunt oplossen, want dat is het goede nieuws… de oplossing zit al in jou!

Marketing Diensten

Je bent op zoek naar een marketing freelancer om het marketing gedeelte professioneel te laten beheren.

Meteen aan de slag – ga dan voor een workshop over social media of marketing gerelateerd.

Zie je het marketingbos niet meer door de bomen? Of heb je een specifieke vraag?

Tevreden klanten

Ik vind het zelf heel erg fijn wanneer klanten meer zelfvertrouwen krijgen, doordat ze inzicht krijgen in hun marketing en beginnen resultaten te zien.

Wil je ook weten wat klanten ervan vonden om samen te werken met IrisForBiz?

Neem dan een kijkje op Facebook. 

IrisForBiz en samenwerkingen

 

Ik geef regelmatig workshops voor Starterslabo – Antwerpen en andere vestigingen aan kandidaat-ondernemers die een eigen bedrijf willen opstarten.

In 2023 gaf ik voor To-Be Kempen in Turnhout een live workshop over ‘Google Business’ voor coaches en manuele therapeuten.