ZELF AAN DE SLAG

Download nu je marketing checklist en ga aan de slag!

Schrijf je in voor de gratis marketing checklist van IrisForBiz en ga zelf aan de slag.

zelf aan de slag

Deze marketing checklist staat vol met tips over hoe je zelf meteen aan de slag kan – zowel voor starter als ervaren ondernemer!

De marketing checklist als opstapje naar groei van je bedrijf.

Als starter en zelfs als ervaren ondernemer verdwaal je soms wel eens tussen je droom en je onderneming.

 

Je hebt behoefte aan structuur en aan een stappenplan en heldere prioriteiten om van je marketing een succes te maken zodat je ook groeit als ondernemer met je bedrijf.

 

Deze marketing checklijst helpt je om je droom concreet uit te tekenen naar een solide onderneming en om uiteindelijk marketing plezant te vinden doordat je ook resultaten ziet.

Marketing dat is...

Marketing dat is een heel ruim begrip. Het is dus niet zo gek dat je wel eens de weg kwijt raakt of het moelijk vindt om prioriteiten te stellen. Sommige dingen gaan makkelijk en andere veel moeilijker en dan heb je nog onderdelen waar je geen flauw idee over hebt.

Geen nood, ik heb in de marketing checklist meerdere domeinen aangehaald.

Begin bij het begin en dat is jezelf. Jij bent immers de bezieler van je bedrijf en tegelijkertijd het uitstalraam en visitekaartje van je onderneming. 
Met de marketing tips in deze checklist neem ik je mee doorheen een groeiproces. Het is helemaal ok dat je geen vragen hebt op alle antwoorden.

Download nu je marketing checklist en ga aan de slag

Schrijf je nu in en krijg de marketing checklist in je inbox geleverd.

We respecteren je privacy. Schrijf je op enig moment uit.