Marketing workshops

door IrisForBiz voor ondernemers die verder willen groeien

Wat als je geen geld meer verliest?

Digitaal organiseren

Digitaal organiseren versus talloze uren zoeken naar afbeeldingen, video’s, banners, foto’s. Je denkt: ‘Ik heb het ergens en ik vind het niet!’

Je voelt je gefrustreerd dat je zoveel tijd kwijt bent met zaken terug te vinden. Als je per afbeelding 3 minuten zoekt, reken dan eens uit hoeveel je per maand, per jaar kwijt bent aan geld dat je niet kan terugverdienen. Je weet dat het efficiënter kan. 

 

Hoe begin je hieraan? Hoe kweek je een gezonde gewoonte om alles meteen een goede plaats te geven? IrisForBiz helpt je op weg.

Met 120 minuten investering van jou – kan je al meteen aan de slag. Kies nu voor structuur en tijdbesparing.

Leer slechte gewoontes af en creëer nieuwe gewoontes
die bij jou en je bedrijf passen

IrisForBiz

IrisForBiz_DigitaalOrganiseren_workshop

Zoeken is frustrerend en tijd die je nooit meer inhaalt

Oneindig zoeken naar iets is heel frustrerend. Je bent liever bezig met dingen die vooruitgaan in plaats van ploeteren en je suf te zoeken naar documenten, bestanden, afbeeldingen die je ooit ergens hebt opgeslagen.

Hoeveel tijd ben je op een jaar eigenlijk kwijt met het zoeken van de bovenstaande zaken?

Hoe voel je je als je weet dat je deze week alweer een half uur kwijt bent geweest met naar die éne foto te zoeken?

Time is money en in die tijd had je een offerte naar een klant kunnen versturen of een factuur opmaken.

Je kan er iets aan doen. wil jij je bestanden makkelijker kunnen terugvinden en meer tijd over hebben om hierdoor meer geld te verdienen.

Dan is dit voor jou:

Workshop digitaal organiseren

IrisForBiz_Digitaal_Organiseren_happy

Waarom deze cursus voor jou is?

Denk je, dat kan ik allemaal zelf wel. Het is gewoon een kwestie van doen. Klopt!
Anderzijds hoe komt het dat je je nog niet hebt georganiseerd?

Daarnaast, werkt je methode om je documenten en bestanden wel efficiënt genoeg of sta je open om hier meer over te leren?

Geld en tijd besparen

Het kan anders! Stel dat je dagelijks 15 minuten bezig bent met iets te zoeken. x 22 werkdagen x 11 maanden, dan kom je al snel uit op 1936 minuten waarop je klanten had kunnen aantrekken.

Durf dan nieuwsgierig te zijn! Kies voor een aanpak met een beetje hulp. Volg de workshop ‘Digitaal Organiseren’ en leer je gewoonten af die je blokkeren of voorkomen om verder te groeien en maak plaats voor nieuwe gewoonten die jou helpen om je beter te organiseren.

IrisForBiz_Workshop_Digitaal_Opruimen_Anne-Wil

Workshop gegegen door Anne-Wil

Digital organizer

IrisForBiz introduceert voor de online workshop ‘Digitaal Organiseren’ gastspreker Anne-Wil, een gecertificeerde Digital Organizer. Anne-Wil is net zoals wij, van IrisForBiz voor efficiënter omgaan met je tijd en hierdoor geld besparen.

Praktische details

Je wil je eindelijk digitaal gaan organiseren. Tof. Hoe zit het praktisch in elkaar?

Ken je iemand die ook gen tijd wil verspillen?

Denk je aan iemand die ook beter met haar tijd wil omgaan?
Deel het gerust:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Doe mee


14 december om 19u30

uur


120 min (incl. 10 min. pauze)
Checklist om je nieuwe gewoontes meteen in te zetten

Checklist

Handige checklist om het geleerde toe te passen

Vragen

De workshop ‘Digitaal organiseren’ is geschikt voor elke ondernemer, zowel starter als meer ervaren zelfstandigen die zich bewust is dat hij of zij efficiënter kan omgaan met documenten, gegevens, facturen, contracten, afbeeldingen, video’s en andere marketing uitingen. Je wil je tijdgebruik écht verbeteren, geld besparen en bent bereid om enige discipline aan de dag te leggen om nieuwe gewoontes te creëren die er voor zorgen dat je meer tijd overhoudt voor het laten groeien van je bedrijf.

Het volgen van deze cursus ‘Digitaal Organiseren’ werkt voor jou als je gemotiveerd bent om iets te doen aan het veel te veel tijd kwijt zijn met zaken terugvinden. Je wil gewoon je documenten, bestanden, afbeeldingen, makkelijker kunnen terugvinden, geld besparen en energie en tijd overhouden om je bedrijf te laten groeien. Je hebt maximaal rendement van deze workshop als je 2 uur reserveert meteen na de workshop om aan de slag te gaan en de kennis toe te passen. Die 2u zijn een investering en wel eentje die je rap terugverdient en waarbij je een glimlach krijgt, want je hebt je probleem meteen aangepakt. #JustDoIt

Live deelname is uiteraard in je voordeel. Je kan dan rechtstreeks vragen stellen. Als het je last minute echt niet lukt om aanwezig te zijn, dan kan je aansluiten bij de volgende workshop. We hebben momenteel twee data 15 november om 15u en 14 december om 19u30. Zien we je daar?

Je krijgt na de betaling een factuur, mits je je BTW-nummer in het opmerkingenveld hebt ingevuld. BTW-nummer niet ingegeven en je wil graag een factuur? Stuur me een mailtje met je gegevens en BTW-nummer en ik maak een factuur voor je. irisforbiz @ gmail . com

Je kan je inschrijven en afrekenen via deze link.

workshop 14 december 2022 https://irisforbiz.plugandpay.nl/checkout/digitaal-organiseren-141222

Je komt op een betaalpagina terecht waar je je betaling kan vervolledigen. 

Je kan meteen aan de slag en met de checklist die je achteraf krijgt heb je een geheugensteuntje om jouw verbeterde gewoonte te versterken.

Nog beter. Je krijgt een handige checklist met alle tips en een samenvatting om meteen aan de slag te gaan. Deze checklist is ook handig om op je bureau te bewaren en steeds bij de hand te hebben. Immers nieuwe gewoontes vragen in het begin om ondersteuning en dat is precies wat deze checklist doet voor jou. Een met een checklist in 1 A4-tje heb je alle informatie in één oogopslag en hoef je niet door de presentatie te bladeren.

Digitaal Organiseren 14/12 om 19u30

online workshop ism Anne-Wil
182
  • Nieuwe efficiënte gewoonte aanleren om je digitaal te organiseren
  • Online workshop
  • Handige checklist voor achteraf
  • Gegeven door gastspreker, Anne-Wil, Digital Organizer
  • Tips om je inbox en computer te structureren