Marketingadvies abonnement

Marketingadvies in de vorm van  flexibel een abonnement waarvan je gebruik kan maken wanneer het jou uitkomt.

IrisForBiz_MarketingAdviesAbonnement

Marketingadvies omdat:

  • Je de zichtbaarheid van je bedrijf online wil verbeteren
  • Marketing niet je ding is en je je daarin wil laten begeleiden
  • Omdat je efficiënt met je tijd wil omgaan
  • Omdat je niet genoeg van marketing weet, maar wel meer wil leren
  • Omdat je de juiste klanten wil aantrekken

Ga samen met mij aan de slag en ontdek hoe je zo meer ruimte krijgt om te groeien.

IrisForBiz - Marketing advies en marketing plannen

Wat is het marketing advies abonnement?

Het IrisForBiz marketing advies abonnement (12u.) telt 12 uren die je binnen 12 maanden kan opnemen.

Waarvoor kan ik het marketing advies abonnement gebruiken?

Je kan het marketingadvies abonnement gebruiken om vragen te stellen over: je zoekmachinevindbaarheid, je website, hoe je je sociale media kanalen inzet, wat een goede posting is op die kanalen, hoe je je kanalen aantrekkelijker kan maken, hoe je je zichtbaarheid verhoogt en alle mogelijke andere marketing gerelateerde vragen. 

Dit abonnement kan niet gebruikt worden om een marketing plan op te zetten, het kan wel gebruikt worden om in te gaan op specifieke onderdelen van het marketing plan.

Hoe kan ik het opnemen?

Je investeert in 12u die je binnen 12 maanden kan opnemen én je investeert in je groei door te kiezen voor begeleiding zodat je sneller kan groeien.
Maandelijks: Je opteert voor structuur en kiest ervoor om maandelijks een uur af te toetsen wat je op vlak van marketing nog verder kan ontwikkelen.
Projectmatig: Je wil een marketing campagne opstarten of ontwikkelen en kiest om gedurende 6 weken wekelijks 2u samen aan je marketing werken.
Flexibel: Wanneer je een vraag hebt over marketing, soms kies je voor een uur of anderhalf of langer, naargelang je behoefte.

Je ziet het IrisForBiz marketing advies abonnement is er voor welke snelheid je kiest om in te zetten om je zaak te laten groeien.

 

Je kan de uren marketing opnemen wanneer je maar wilt. Je contacteert me en we leggen één data vast of meteen alle 12 tijdstippen.

Aan jou de keuze!

 

 

Voordelen van een marketing abonnement ?

Een marketing abonnement geeft je verschillende voordelen. Ik som ze hier voor jou even op:

Wat anderen die je voorgingen ervan vonden?

Iris begeleidt mij momenteel om op sociale media sterker mijn plaats in te nemen. Zij doet dit op een rustige en heldere manier. Iris heeft een scherpe blik, let op details en houdt het overzicht. Bovendien luistert ze naar jouw noden en wordt de begeleiding op maat gemaakt. Aan te raden.
An Dessein
Het Schilderatelier
Duidelijk en concrete info in een enthousiaste verpakking! Dat is IrisForBiz. Echt een hands-on aanpak om je website te finetunen. Je leert meteen de theorie in praktijk om te zetten wat zorgt voor een vlot resultaat. Ik leer meer in één uur met Iris dan ik ooit op eigen houtje had kunnen leren in een dag of zelfs een week.. Kennis is macht en dat dankzij haar aanpak. Dankjewel!
Eva Hoste
Baasje

Hoeveel investeer ik in het marketing abonnement?

Het 12u marketing advies abonnement is binnen jouw handbereik kies voor betaling in één keer of in maandelijkse termijnen.

Afrekenen in 1 keer

Investeer in één keer 581eur incl. BTW en verlos jezelf meteen van maandelijks terugkerende administratie.

12u marketing advies 

Bonus: marketing dashboard – een overzicht om makkelijk je marketing en verkoopcijfers bij te houden zodat jij in één oogopslag overzicht hebt over de groei van je bedrijf.

Op jouw tempo in 12 termijnen

Kies je liever voor 12 termijnen, dan is deze formule iets voor jou. Investeer gedurende 12 maanden in marketing advies op jouw maat voor 55eur per maand.

12u marketing advies 

Bonus: marketing dashboard – een overzicht om makkelijk je marketing en verkoopcijfers bij te houden zodat jij in één oogopslag overzicht hebt over de groei van je bedrijf.

Wil jij aan de slag en begeleid worden met je marketing aanpak?

Start vandaag met je marketing en meld je aan voor het marketing abonnement! Schrijf je in en dan krijg je per e-mail de betalingsinstructies. 

 

 

Ben jij klaar om je bedrijf verder te laten groeien met een gestructureerde marketing aanpak?

We respecteren je privacy.